У Харків зачастили лисиці: Гуляють дворами та навіть заходять у метро (відео)

Місцеві жителі такому сусідству вже не дивуються.

У деяких районах Харкова стали часто помічати диких лисиць, які, очевидно, перестали боятися людей і з'являються в громадських місцях, повідомляють Патріоти України.

Як пише місцевий Телеграм-канал, сьогодні відразу двох особин помітили у дворі біля 16-ї дитячої лікарні, район ХТЗ. "У цьому районі вони походу часті гості", - пише автор публікації "ХС Харьков".

Напередодні це ж джерело показало, як тварині вдалося забратися на станцію Харківського метрополітену. "На Індустріальну вночі заскочив лис без маски і е-тікету і злегка навів суєту", - сказано в повідомлення.

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...

Не узгоджений із місцевою владою: Мурал із Залужним, який нещодавно з'явився у столиці, доведеться стерти

вівторок, 14 травень 2024, 22:35

Портрет ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на стіні інтернату для дітей з особливими ментальними потребами травмує дітей, оскільки до нього через паркан лізуть чимало охочих зробити фото. Через те мурал збирають прибрати, але лише з однієї сті...