У Харкові біля супермаркету сталася смертельна стрілянина (фото)

У Харкові біля супермаркету "Восторг" на вулиці Клочківській 25 жовтня відкрили стрілянину. Внаслідок інциденту загинула людина, передають Патріоти України.

Через такі випадки складається враження, що місто повертається в 90-ті роки, а зловмисники використовують "методи" скандального голови Харкова Генадія Кернеса та російського олігарха Павла Фукса. Як розповів UA:Харків директор Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта, вогонь відкрили близько 12:00.

Спеціаліст відзначив, що внаслідок перестрілки загинув 30-річний чоловік. Він отримав вогнепальне поранення у груди і помер у машині швидкої допомоги.

Ще один чоловік отримав травму. Але його стан не критичний. Забашта розповів "Інтерфакс-Україна", що постраждалого госпіталізували до інституту невідкладної хірургії.

Видання із посиланням на соцмережі відзначило, що один із чоловіків – колишній "оплотівець" Георгій Ісаков. Втім, офіційного підтвердження цієї інформації немає.

У пресслужбі поліції Харківщини написали, що у місті та області ввели операцію "Сирена". Попередньо, двоє невідомих осіб здійснили постріли зі зброї у двох інших чоловіків, один з яких загинув, а іншого – поранили. Їхні особи будуть встановлені.

Автомобіль, на якому зловмисники зникли, знайшли підпаленим неподалік від місця скоєння злочину. Правоохоронці організували комплекс заходів для розшуку осіб, причетних до інциденту. Вирішуватиметься питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...