У Харкові машиніст метро побив п'яного пасажира (відео)

У Харкові у вагоні метро сталася бійка між машиністом поїзда і пасажиром, який розпивав пиво і поводився неадекватно. Машиніст зробив йому зауваження, після чого стався конфлікт. Інші пасажири в бійку не втручалися. Після цього машиніст обматюкав опонента і повернувся до кабіни. Його тимчасово відсторонили від роботи, а дебошира затримала поліція. Як повідомляє місцевий Telegram-канал 1654, інцидент стався 15 жовтня, передають Патріоти України.

Пасажир, ймовірно, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, пив пиво у вагоні, розливав спиртне і поводився неадекватно. В один момент він також вдарив по дзеркалу у вагоні. Машиніст зробив йому зауваження, після чого сталася бійка.

На кадрах видно, як машиніст надавав йому стусанів. Після цього машиніст назвав порушника громадського порядку нецензурним словом, а поїзд вирушив своїм маршрутом. Пасажири в бійку вирішили не втручатися. Вже на наступній станції на пасажира чекали співробітники правоохоронних органів.

За даними Newsroom, за фактом інциденту вже проводять службову перевірку, а машиніста тимчасово відсторонено від роботи.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...