​У Харкові масштабна пожежа на виробництві рослинної олії. Є жертви

У ніч на п’ятницю, 2 квітня, у Харкові сталася пожежа на території ТОВ «Новобаварський бетон» в одноповерховій будівлі ангарного типу з виготовлення соняшникової олії, зазначають Патріоти України.

Інформація про загорання надійшла до рятувальної служби о 04:18, повідомляє пресслужба ДСНС України. Внаслідок пожежі одна людина загинула, ще одну особу у стані середньої тяжкості госпіталізовано до лікарні.

О 05:39 підрозділами ДСНС пожежу локалізовано на площі 600 кв. м. До гасіння залучалося 55 осіб та 12 одиниць техніки ДСНС.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...