У Харкові молодик влаштував стрілянину в черзі, є поранені

У Харкові в Індустріальному районі чоловік влаштував стрілянину, у результаті двоє людей отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні поліції Харківської області, передають Патріоти України.

"30 квітня близько 15:44 до відділу поліції № 1 ХРУП № 2 надійшло повідомлення про стрілянину на проспекті Архітектора Альошина", - інформує прес-служба. Поліція встановила, що в черзі до буфету, який працює на виніс, між громадянами виник словесний конфлікт. У ході якого 34-річний чоловік дістав спецзасіб для відстрілу гумових куль та здійснив кілька пострілів в бік 30 та 39-річних чоловіків. Потерпілих з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Речові докази вилучили та направили на експертне дослідження. Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Всі обставини події встановлюють слідчі.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...