У Харкові неадекватний чоловік погрожував дітям гранатою (відео)

На Салтівському шосе у Харкові помітили чоловіка, який розгулював з предметом, схожим на гранату. Очевидці розповіли, що він погрожував дітям підірвати її, інформують Патріоти України.

Речниця поліції району Евеліна Черепахіна підтвердила виданню, що правоохоронці 9 червня, приблизно о 18:00 отримали повідомлення про чоловіка, який може мати зі собою гранату.

У Харкові чоловік ходив вулицею з гранатою у руках

Зловмисника помітили за адресою Салтівське шосе, 141Б. За словами очевидців, він розгулював з предметом, схожим на гранату, та погрожував місцевим дітям підірвати його. Згодом туди приїхала поліція, а також Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Станом на 19:00 перший під'їзд 5-поверхівки огородили стрічками. Всередину нікого не пускали. Біля входу чергували поліцейські, неподалік була пожежна машина. Однак мешканців будинку не евакуйовували.

Зловмисника затримали

За попередньою інформацією, поліцейським вдалося затримати зловмисника в одному із під'їздів будинку. У пресслужбі ДСНС розповіли, що послуги рятувальників не знадобилися.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно