У Харкові неадекватний іноземець накинувся на дівчину з ножем (відео 16+)

В мережі пишуть, що нападник, ймовірно, був під дією наркотиків.

У Харкові іноземець напав на дівчину з ножем. Інцидент стався 4 червня близько півночі в районі станції метро «Наукова», повідомляють Патріоти України.

В мережі пишуть, що нападник, ймовірно, був під дією наркотиків. Розбиратися приїхали поліцейські. У поліції повідомили, що 26-річну харків'янку госпіталізували з ножовим пораненням. Зловмисником виявився 25-річний громадянин Республіки Ємен. Його затримали за статтею «Хуліганство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

Іноземцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, повідомили в обласному главку поліції. Відео опубліковано в Facebook на сторінці «Харків тисячі шістсот п'ятьдесят чотири». «На Науковій обдолбанний Алладін накинувся на дівчину з ножем. Копи для профілактики кілька разів дали йому ляща», - підпис під роликом. У мережі прокоментували відео і реакцію поліції на нападника.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...