У Харкові підпалили Lexus працівника Офісу генпрокурора (фото, відео)

У Харкові в ніч на 24 жовтня спалили автомобіль Lexus ЕS 350. На елітній машині їздить заступник глави Генеральної інспекції Офісу генпрокурора при Харківській обласній прокуратурі Дмитро Калюжний, інформують Патріоти України.

Як повідомляє пресслужбу ГУ ДСНС у регіоні, НП трапилася у дворі по вулиці Ньютона, 104. Рятувальники розповіли, що у авто згорів моторний відсік і частина салону. Зазначається, що через вогонь постраждало авто Skoda, яке стояло поруч. У автівки через пожежу почали плавитися задній бампер і ліхтарі.

За попередньою інформацією, причиною пожежі був підпал. За даними Police Control Ukraine, авто належить батьку Калюжного Олександра, а сам він має право керувати авто, що і зазначено в його декларації. ЗМІ пише, що причиною підпалу могла стати помста працівників місцевої прокуратури.

Іншою версією є те, що Калюжному спалили авто фігуранти поліцейських корупційних справ, за якими він проводив розслідування, працюючи у відділі по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю в харківському управлінні СБУ.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...