У Харкові прогримів потужний вибух: Постраждали кілька перехожих на людному проспекті (фото, відео)

Одному з поранених загрожує ампутація ноги.

У Харкові сьогодні ввечері прогримів вибух на проспекті Гагаріна. За попередніми даними, поранено трьох людей. Про це повідомляють місцеві Телеграм-канали, передають Патріоти України.

"Троє постраждалих. Через осколкове поранення одному загрожує ампутація ноги. У момент вибуху поруч знаходилася дитина, яка від переляку побігла у двори. Зараз її шукають", - пише "Харків 1654".

За даними каналу "Труха", чоловік в неадекватному стані підірвав гранату, кинувши її об землю.

"Шарахнуло на весь район. Зачепило перехожого хлопця (швидка надає допомогу), пошкодилася машина. Місцеві пацани розбили неадеквату пику. На місці вже працює поліція", - сказано в повідомленні.

У прес-службі поліції області пізніше підтвердили інформацію про вибух і поранення трьох людей. "Інформація про подію на проспекті Гагаріна надійшла до відділення поліції №1 Харківського райуправління поліції №1 8 червня о 21:53 від перехожого. За адресою виїхала слідчо-оперативна група. Зловмисника 1992 року народження затримали, зараз з ним працюють поліцейські", - йдеться в повідомленні.


Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...