У Харкові шпиталізували п'ятьох поліцейських, котрі намагались розняти бійку двох п'яних компаній: Вороги об'єднались, щоб провчити "ментів"

В Харкові стався зухвалий напад на працівників поліції. Про йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Харківської області, зазначають Патріоти України.

«Екіпаж патрульної поліції прибув на виклик з приводу бійки у Київському районі. На місці події громадяни чинили спротив поліцейським. Сім зловмисників затримані, їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину», — повідомили правоохоронці.

Так, 11 грудня близько 22:30 до поліції надійшло повідомлення про бійку громадян на вулиці Героїв праці. На виклик виїхав екіпаж патрульної поліції. На місці події знаходилась група осіб, які чинили спротив поліцейським і не реагували на законні вимоги правоохоронців.

«П'ять поліцейських отримали тілесні ушкодження, їх доставили до лікарні», — повідомили в поліції.

Було затримано сімох громадян віком від 19 до 50 років у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Зловмисникам загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляє Telegram-канал «Харьков Life», інцидент стався на Журавльовці, де дві компанії хлопців випивали, а потім почали битися між собою.

«Коли патрульні намагалися розняти хуліганів, ті об’єдналися та сильно побили патрульних. Усіх п’ятьох шпиталізували у швидку», — йдеться у повідомленні каналу.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...