У Харкові в ДТП за участю мажорів загинув полковник ДСНС з дружиною (фото)

Нетверезі юнаки не постраждали і відмовилися від госпіталізації.

У середу, 21 жовтня, в Харкові на Окружній в результаті ДТП за участю п’яних мажорів загинули двоє осіб, інформують Патріоти України.

Як повідомили в місцевій поліції, на трасі лоб у лоб зіткнулися ЗАЗ і Toyota Land Cruiser під управлінням нетверезого водія. В результаті зіткнення на місці ДТП загинули 41-річний водій ЗАЗ і 37-річна пасажирка легковика.

Помічник начальника ГУ Державної служби з надзвичайних ситуації в Харківській області Ігор Лупандін в коментарі KHARKIV Today заявив, що в ДТП загинули полковник ДСНС з дружиною. Як повідомляє Суспільне, загиблий чоловік — начальник 32-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного управління ДСНС.

У поліції повідомили, що в позашляховику перебували двоє чоловіків 21 і 19 років, попередньо, вони були в стані алкогольного сп’яніння. Вони не постраждали і відмовилися від госпіталізації.

За інформацією Суспільного, за кермом Toyota перебував студент одного з харківських вишів, його направили на огляд. За неперевіреною інформацією, із ЗАЗ після аварії зник відеореєстратор, а батько одного з хлопців — колишній даішник.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...