У Харкові власник квартири зґвалтував свою орендарку

У Харкові   56-річний  власник квартири  зґвалтував  27-річну орендарку. Підозрюваного затримали

У Харкові в одній із багатоповерхівкок по просп. Тракторобудівників 56-річний В'ячеслав Балясний, власник квартири, зґвалтував 27-річну орендарку 5 листопада. Після скоєного втік.

Затримали підозрюваного 6 листопада на ринку по вул. Героїв Праці, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, зазначають Патріоти України.

"Відомо, що мешканець села Красний Кут раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину у 1998 році. На даний час чоловік працює далекобійником, до Харкова повернувся 3 листопада", - розповіли поліцейські.

Чоловік зізнався у скоєнні злочину, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За скоєне йому загрожує до п'яти років за ґратами.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...