У Харкові водій підрізав авто з військовими і вимагав, щоб з ним говорили російською мовою (відео)

У Харкові трапився новий конфлікт на мовному підгрунті. Він ускладнився ще і тим, що водій автомобіля створив небезпечну ситуацію на дорозі, підрізавши автомобіль із військовими, а коли приїхала поліція – почав вимагати від усіх говорити російською мовою, передають Патріоти України.

Чоловік перебував у нетверезому стані і запевняв, що у Харкові необхідно говорити російською мовою, оскільки "в Восточной Украіне" нібито всі так говорять. Відповідне опублікували у Telegram "Х**овий Харків" (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"На русском язікє говорі, ти в Харьковє находішься", – стверджував чоловік напідпитку, коли йому почали робити зауваження. "Ти находішься в Восточной Украінє, тут всє на русском", – заявив він, коли почув заперечення, а потім ще і назвав людину, яка до нього зверталася, "бараном".

50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...