У Харкові запалили найбільшу автоялинку України: Флешмоб претендує на місце у національній Книзі рекордів

Бажаючи взяти участь у флешмобі під'їжджають до місця збору

Харків'яни напередодні Нового року влаштували масштабний флешмоб, збудувавши з понад тисячі автомобілів гігантську ялинку, зазначають Патріоти України.

Фото і відео процесу підготовки викладали Харківські Telegram-канали. Організатори акції "Автоялинка-2021" заявили, що флешмоб можуть занести до Книги рекордів України.

Про свою участь у святковій акції заявили більше ніж 1400 людей.

Автомобілі з вогниками

Минулого року харківська ялинка з 348 автомобілів побила всеукраїнський рекорд.

Як повідомив Вечірній Харків, під час акції на парковці навпроти стадіону "Металіст" проводилася зйомка з землі і з повітря. Дозвіл на використання квадрокоптера біля стадіону отримали. Отримано і дозвіл міськради на проведення флешмобу.

А за порядком під час побудови ялинки стежили поліцейські.

Щоб взяти участь у флешмобі, необхідно було приїхати на автомобілі і, керуючись рекомендаціями організаторів, запаркувати його в певному місці.

Учасники акції почали збиратися з 19:00
Організатори зафіксували понад тисячу автомобілів


Зафіксовано 1065 учасників

Автоялинку планували запалити о 23:00, проте через велику кількість бажаючих взяти участь у флешмобі урочистий момент відкладався. "Запустити" автоялинку вдалося вже після опівночі.

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...