У Харкові збільшилася кількість загиблих через падіння дерева на базі відпочинку

У лікарні померла 27-річна постраждала.

У харківській лікарні померла друга постраждала внаслідок падіння дерева на людей у Старому Салтові. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, передають Патріоти України.

За відомостями поліції, в лікарні сьогодні, 29 червня, померла 27-річна жінка, травмована внаслідок падіння дерева у санаторії на Старому Салтові. У лікарні залишається постраждалий 28-річний чоловік.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харківській області внаслідок падіння дерева загинула одна людина, ще дві – отримали численні травми. За відомостями поліції, внаслідок події 48-річна жінка померла на місці, 27-річна дівчина та 28-річний чоловік отримали численні тяжкі ушкодження. Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...