У Харкові жінка через ревнощі двічі вдарила колишнього лопатою по голові - суд оштрафував її і повернув лопату

У Харкові суд виніс вирок жінці, яка напала на колишнього співмешканця з лопатою через ревнощі, коли той прийшов до неї додому. Про це йдеться у вироку Ленінського райсуду Харкова від 31 липня, передають Патріоти України.

Згідно з вироком, чоловік прийшов до жінки вдень 1 липня, у них виник конфлікт на ґрунті ревнощів. "Під час конфлікту жінка взяла штикову лопату та, тримаючи її обома руками за держак, плоскою, металевою частиною лопати завдала чоловіку один удар по голові в область потилиці, від чого останній впав на землю на правий бік та вдарився правим стегном, від чого відчув сильний фізичний біль. Після чого жінка продовжуючи свої протиправні дії, направлені на спричинення тілесних ушкоджень потерпілому, тримаючи штикову лопату обома руками за держак, плоскою, металевою частиною завдала другого удару по голові зліва в область вуха", — йдеться у вироку.

Згідно з висновками експертів, чоловік отримав легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров'я тривалістю понад 6 днів. На суді жінка визнала вину та розкаялася. Її офіційно визнали винною у завданні легких тілесних ушкоджень — вона має сплатити 1700 гривень. Лопату, згідно з рішенням суду, їй повернуть.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...