У Херсоні окупанти обстріляли волонтерів, які допомагали постраждалим від підтоплення, є поранені

У Херсоні російські окупанти обстріляли волонтерів, які допомагали людям, котрі постраждали від підтоплення. Про це у Telegram-каналі повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, передають Патріоти України.

Він наголосив, що російська армія обстріляла Корабельний район Херсона, унаслідок чого були поранені волонтери.

"Через російський артилерійський удар травмовані двоє чоловіків, 52 та 25 років. Це волонтери, які надавали допомогу людям, котрі постраждали від підтоплення", - написав Прокудін. Голова ОВА додав, що поранених доставили до лікарні, де медики надають їм необхідну допомогу.

Як відомо, уночі 6 червня російські окупанти підірвали дамбу Каховської гідроелектростанції, унаслідок чого затопило десятки населених пунктів. Згодом влада області закликала волонтерів тимчасово утриматися від відвідування Херсона через активізацію російських обстрілів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...