У Херсоні подружжя пенсіонерів переказало для потреб ЗСУ отриману від окупантів пенсію. Зворушлива історія

Мешканці тимчасово окупованих Росією територій борються із загарбниками як можуть і з нетерпінням чекають приходу українських захисників. У Херсоні подружжя пенсіонерів переказали для потреб Збройних сил України отриману від окупантів пенсію, передають Патріоти України.

Про це повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський. "Друзі, хочу з вами поділитися фантастичною історією про одне подружжя з Херсонщини, про яке мені розповіла одна з наших херсонських журналісток", – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що пара живе безпосередньо в окупованому Херсоні. Поштар приніс їм "пенсії" від окупантів, хоча вони нікуди не звертались із цього приводу і свої дані нікому не надавали.

На двох за два місяці старенькі отримали 40 000 рублів. Як використати ці гроші, подружжя думало не довго. Попри всі складнощі життя в окупованому Херсоні, вони змогли обміняти рублі на гривню і покласти на свій банківський рахунок, а потім переказати отриману суму на ЗСУ. Примітно, що на сьогодні такі дії вже дуже важко зробити.

"Знаєте, завдяки таким людям, Херсон і є містом-героєм. На таких патріотах тримається український Херсон. Після деокупації імена цих сміливих і відданих своїй державі людей ми обов'язково назвемо!" – додав Соболевський.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...