У Хмельницькій академії прикордонної служби знайшли тіло курсанта з вогнепальним пораненням

Зранку 1 червня у Хмельницькому в Національній академії прикордонної служби імені Богдана Хмельницького знайшли тіло курсанта другого курсу з вогнепальним пораненням. Хлопець ніс службу в добовому наряді. Про це "Суспільному" повідомив керівник пресцентру Національної академії ДПСУ Іван Галкін, передають Патріоти України.

За його словами, тіло курсанта знайшли о 04:30. Наразі тривають слідчі дії. Місцеве видання "Всім" з посиланням на власні джерела пише, що загиблий був 2004 року народження. Родом із села Хмельницького району. В академії ніс службу в добовому наряді. Нібито напередодні мав конфлікт з батьком. Хлопець залишив передсмертну записку.

"Знайшли тіло з ознаками вогнепального поранення. Насильницьких дій відносно нього не було. Хлопчина був роботящий, розумний, спортсмен. Попередньо знаємо, що в нього був конфлікт з батьком. Курсант дуже позитивно характеризувався, добре навчався. Його старший брат служить в одному зі спецпідрозділів. Закінчив також прикордонну академію, - розповів виданню Іван Галкін.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...