У Хмельницькому чоловік відмовився від повістки: Стало відомо, чи мобілізували його

У Хмельницькому до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка за ухилення від мобілізації. Про це йдеться у вироку Хмельницького міськрайонного суду, передають Патріоти України.

За даними суду, чоловік у липні 2023 року пройшов ВЛК, яка визнала його придатним до мобілізації. У листопаді 2023 йому намагались вручити повістку для відправлення на військову службу, проте житель Хмельницька категорично відмовився від отримання документу.

На суді чоловік провину визнав. Він пояснив, що відмовився від отримання повістки, бо вважає себе хворим. Суд проаналізував матеріали справи та визнав чоловіка винним за статтею 336 ККУ. Його засудили до 3 років позбавлення волі.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...