У Хмельницькому школярка загинула у жахливій ДТП - її збили одразу дві машини


У Хмельницькому водій KIA Carnival на смерть збив на пішохідному переході дівчину. Стало відомо, що загиблою в жахливій ДТП є 16-річна випускниця однієї з гімназій Красилівської громади.За інформацією поліції Хмельницької області, ДТП сталась по вулиці Панаса Мирного в мікрорайоні Виставка, передають Патріоти України.

"Попередньо встановлено, що 62-річний водій автомобіля KIA Carnival на пішохідному переході скоїв наїзд на 16-річну дівчину. У результаті потерпілу відкинуло на смугу зустрічного руху, де на неї наїхав автомобіль KIA K7, за кермом якого перебувала 37-річна хмельничанка", – йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП дівчина від отриманих травм загинула на місці події. У соцмережах повідомили про загибель випускниці Дружненської гімназії Красилівської громади. Допис зі співчуттям опублікували на Фейсбук-сторінці навчального закладу.

"З глибоким сумом висловлюємо щирі співчуття з приводу трагічної загибелі рідним та близьким нашої випускниці, призерки багатьох олімпіад і конкурсів, Андрощук Іванни. Легких хмаринок тобі, Іванко. Ти назавжди залишишся в пам’яті життєрадісною та усміхненою дівчинкою", – йдеться у дописі.

Водієві, який збив дівчину, повідомлено про підозру, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. За попередніми даними слідства, підозрюваний за кермом автомобіля KIA Carnival перевищив дозволену швидкість руху, не зупинився перед пішохідним переходом та скоїв наїзд на дівчину.

В українських біженців виникли проблеми з документами у країні ЄС: Спливли деталі

четвер, 16 травень 2024, 7:15

В українських біженців в Естонії виникли проблеми з документами через те, що їм вчасно не продовжили посвідки на проживання. Спілка міст та волостей Естонії звернулася до МВС з проханням прискорити процедуру. Для багатьох українців такі затримки означа...

ТЦК зможе викликати громадян для проходження ВЛК: Як працюватиме електронний кабінет

четвер, 16 травень 2024, 6:56

Починаючи з 18 травня, військовозобов'язані громадяни України зобов'язані оновити свої дані, відвідавши ТЦК або ЦНАП чи робити це через електронний кабінет. Тих, хто скористається останнім способом, згодом співробітники ТЦК зможуть викликати для проход...