У Хмельницькому знайшли напівроздягнене тіло 16-річної дівчини - її зґвалтували і вбили

У Хмельницькому біля залізничного переїзду знайшли тіло 16-річної дівчини: її зґвалтували і вбили. Правоохоронці затримали підозрюваного - це 20-річний хлопець. Про це повідомляє Хмельницька обласна прокуратура, передають Патріоти України.

Тіло дівчини знайшли 5 липня у Хмельницькому біля залізничного переїзду. Потерпіла була напівроздягненою. Правоохоронці у листопаді затримали підозрюваного. Це - 20-річний хлопець. Він розповів, що хотів ближче познайомитись із 16-річною дівчиною, проте вона відмовила йому. Тоді молодик взяв шнурівку від кросівка: він душив потерпілу та ґвалтував. Після цього нападник вкрав у неї мобільний телефон та банківську картку.

Підозрюваного взяли під варту. Йому інкримінують п. 10 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 185, ч. 3 ст. 357 Кримінального кодексу України. Йому загрожує довічне ув’язнення. Триває слідство.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...