У Хорватії відкрився музей похмілля, де видають "п'яні окуляри" та інші дивні речі (відео)

Поки в музеї зібрали сувеніри, пов'язані з 25 історіями новорічного похмілля.

У Хорватії в Загребі відкрили перший музей, присвячений похміллю, де зберігаються історії похмілля і предмети, що нагадують про п'яні вечірки, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.

Поки в музеї зібрали сувеніри, пов'язані з 25 історіями новорічного похмілля. Однак організатори запевнили, що незабаром покажуть, наскільки алкоголь може бути небезпечний не тільки на новорічні свята.

Відвідувачам пропонують спробувати ракію, місцевий бренді і пограти в дартс зі спеціальними окулярами на носі, що створюють ефект сп'яніння. «Музей розповідає про деякі ночі між моментом, коли ви виходите з клубу, і моментом, коли прокидаєтеся», - пояснив один із засновників музею 24-річний Ріно Дубоковіч.

Серед експонатів музею є дивні речі, з якими прокидалися люди після вечірок. Відкрити музей Дубоковіча і його подругу Роберту Мікеліч спонукала історія одного з їхніх друзів, який прокинувся після вечірки з велосипедною педаллю в кишені, не знаючи, як вона туди потрапила. Дубоковіч і Мікеліч зібрали в музей історії похмілля своїх друзів.

Засновники музею зазначають, що музей створили не для пропаганди алкоголю, а навпаки, щоб показати до чого може довести пиятика.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...