У Кіровоградській області в ДТП загинули діти-спортсмени: Спливли деталі страшної трагедії

На трасі Кропивницький-Кривий Ріг сталася страшна аварія у ніч на 1 листопада. Вантажний автомобіль влетів у легкову машину, в якій знаходилися діти-спортсмени. Чотири людини загинули. Деталі страшної трагедії розповіли в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

ДТП сталася неподалік села Новошевченкове Кіровоградської області. У легковий автомобіль влетіла вантажівка. У машині знаходилися діти - 2005, 2009 і 2010 року народження. Загинули всі троє і ще один дорослий.

За попередніми даними, легковий автомобіль раптово з'їхав зі своєї смуги та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою. Такі свідчення дає водій вантажного автомобіля, він досі в шоковому стані. Зізнається, що побачив легковик вже в той момент, коли уникнути зіткнення було неможливо.

У легковому автомобілі їхали юні спортсмени, які займалися карате. За кермом перебував їх 46-річний тренер, який віз хлопчаків на спортивні змагання.

Ззаду, ще в одному автомобілі, їхав батько одного з хлопців, і вся аварія сталася на його очі. Хлопчики 12, 14 і 16 років загинули в результаті зіткнення на місці.

Батько в шоковому стані після ДТП накинувся на водія вантажівки та побив його. Всі загиблі - жителі Кривого Рогу. Поліція відкрила кримінальне провадження, проводиться розслідування та встановлення всіх обставин аварії.

Українська модельєрка звинуватила поліцію у викраденні її чоловіка (відео)

четвер, 9 травень 2024, 23:55

Модельєрка одягу з конопель і вчителька з йоги Дженніфер-Ірен Товт 7 травня заявила, що її коханого викрала поліція. Деталями вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Мого коханого Сергія сьогодні затримала поліція та...

"Під*ри. Ви всі райвідділки поздавали": "Кримінальний авторитет" з Броварів плював на копів і погрожував зброєю (відео)

четвер, 9 травень 2024, 23:42

У Мережі з'явилося відео, де начебто "кримінальний авторитет" Віктор Журавель, який має прізвисько "Віхо" або "Журавель" з Броварів лається та плює в поліцейських, а потім дістає зброю, інформують Патріоти України. На кадрах видно, як Журавель лається ...