У кого віджали? В окупованому Донецьку продають будинок за 1 мільйон доларів - кажуть, що підкреслить "добробут власника" (фото)

В окупованому бойовиками Донецьку виставили на продаж будинок за мільйон доларів. Оголошення опублікували на сайті безкоштовних оголошень і вказали, що "елегантний будинок підкреслить благополуччя власника". Про це повідомляє видання DonPress, передають Патріоти України.

"Пропонуємо придбати елегантний будинок... Дизайн даного будинку відрізняє неповторний індивідуальний вигляд, всі архітектурні елементи були розроблені спеціально для цього інтер'єру. Кожна деталь у будинку підкреслює особливий статус і добробут його власників", — саме так описали нерухомість власники.

Площа житла складає 650 квадратних метрів. Будинок створений "у поєднанні стилів модерн і ар-деко" До речі, головне місце в будинку — це "чудова вітальня, що підкреслюється як продуманим плануванням, так і наповненням ексклюзивними меблями і предметами декору". Власники пишуть, що тут можна приймати гостей.

В будинку 5 спальних кімнат, два кабінети, дві вітальні, чотири санвузли, дві гардеробні кімнати, господарська кімната, сауна, простора тераса на вулиці, гараж з більярдною, будинок охорони, річна галерея для відпочинку, спортивний майданчик з газоном для футболу та волейболу. Також зазначається, що ділянка, на яких стоїть будинок, має площу 30 соток.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...