У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України.

Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на понад мільйон доларів.

"Ураган Деббі викинув на пляж 25 пакунків із кокаїном, вага яких становила 32 кг. Перехожий виявив наркотики і повідомив у поліцію", - поділився деталями службовець Берегової охорони США Семюел Бріггс.

На фотографіях, які показала берегова охорона, видно, що кожна з 25 упаковок з наркотиками прикрашена червоним трикутником.

Раніше повідомлялося, що в Еквадорі виявили три тонни кокаїну в ящиках з бананами для РФ.

Магнітудою до 7,5 бала! Вчені заявили, що в Україні може статися потужний землетрус

середа, 7 серпень 2024, 12:30

Потужний землетрус - сейсмічна подія, що становитиме небезпеку для України, ймовірно, станеться найближчими роками. Майже вся країна опиниться в епіцентрі землетрусу. Про це пише "Суспільне" із посиланням на думку геофізика Володимира Шляхового, переда...

Одна з країн ЄС із вересня значно знизить виплати для українських біженців: Стало відомо, скільки тепер платитимуть

середа, 7 серпень 2024, 11:30

З 1 вересня Ірландія знизить щотижневу державну допомогу для українських біженців із 232 (10 409 грн) до 39 євро (1749 грн), а виплати на дітей становитимуть близько 30 євро (1346 грн) на тиждень. Це рішення зачепить 19 тисяч біженців і викликало крити...