У команді Олега Винника відреагували на чутки, що в нього онкологія і що він не повернеться до України

У команді Олега Винника відреагували на чутки, які днями розповсюдив блогер Богдан Беспалов. Зокрема, блогер повідомляв, що насправді Винник у Берліні лікується від онкології і що не повернеться до України, бо вже запатентував своє ім'я саме в Німеччині, нагадують Патріоти України.

Керівниця офіційного фан-клубу Виника Валерія Барон на сторінці у Facebook всі ці чутки спростувала:

"У співака була онкологія". Звідки така інформація? Лікар, лікарня, медичні документи, які підтверджують діагноз? Немає? Чому немає? Та тому що у Берліні, як і у всьому цивілізованому світі діє принцип лікарської таємниці! Ні, не чули? "Олег запатентував своє ім'я в Німеччині, тож скоріш за все не повернеться". Як це взагалі між собою пов'язано? Скидається на те, що комусь дуже хочеться, щоб він не повернувся не лише до України, а і на сцену загалом. Не дочекаєтесь!" – наголосила Барон.

Олег Винник / © instagram.com/olegg.vynnyk

Також представниця Винника прокоментувала й висловлювання зіркових колег артиста в публічному просторі стосовно його зникнення: "Зіркові друзі прикривають Винника й водять за носа його аудиторію". Винника не потрібно прикривати. Він не зробив нічого поганого. А постійні коментарі-здогадки колег і тих, хто ще вчора називав його другом, з насмішками, мовляв зник/втік/помер, можливо потрібні для власного піару тих, хто коментує. Знаєте, навіть його відсутність у публічному просторі не залишає їх у спокої. Мабуть хвилюються, що рано чи пізно він таки з'явиться. І він з'явиться!" – пообіцяла Барон.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...