У командувача Нацгвардії підтвердили коронавірус, - Антон Геращенко

За його словами, обов’язки командуючого Національної гвардії виконує перший заступник - генерал-лейтенант Володимир Кондратюк.

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що у командувача Національної гвардії України Миколи Балана підтвердили коронавірус. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

«Захворювання проходить майже безсимптомно. Стан здоров’я задовільний», — повідомив Геращенко. За його словами, Балан зараз знаходиться на самоізоляції, а всі особи, які з ним контактували останнім часом, пройдуть тестування. «Національна гвардія продовжує виконувати покладені на неї завдання в повному обсязі», — сказав він.

Потрапили в лікарню з отруєнням: У Курській області "бабусі" щось підмішали до паски для військових РФ

вівторок, 7 травень 2024, 7:38

У Курській області (РФ) велика група військових РФ потрапила до лікарні з тяжкими симптомами. Ймовірно, їх отруїли місцеві мешканки. Про подію розповів російський Z-канал "ВДВ за Чесність і Справедливість", передають Патріоти України. . Неприємність т...

Комуналка в Україні виросте ще сильніше: У НБУ дали прогноз, що подорожчає швидше

вівторок, 7 травень 2024, 7:30

У найближчі кілька років українці зіткнуться із черговим подорожчанням комунальних послуг. При цьому через складну ситуацію в енергетиці вартість електроенергії зростатиме швидше, ніж решта послуг ЖКГ. Про це заявили аналітики Національного банку Украї...