У компанії кіборга та лідера "Бумбоксу": Українці зняли потужне відео до Дня Гідності та Свободи

\У мережі з'явилося відео за участю відомих українців. Воно присвячене Дню Гідності та Свободи. Ролик поширило Міністерство культури, молоді та спорту, передають Патріоти України.

У відео знялися зокрема кіборг Руслан Боровик, в'язень Кремля Володимир Балух, режисер Ахтем Сеітаблаєв, науковець і в'язень російських бойовиків на Донбасі Ігор Козловський, вдова Героя України Олега Міхнюка Ірина, голкіпер Олександр Шовковський, лідери гуртів "Бумбокс" Андрій Хливнюк та "Антитіла" Тарас Тополя, художник Олександр Ройтбруд, олімпійський чемпіон Олександр Абраменко, журналіст Юрій Макаров.

"Свобода - ніколи не втрачати гідність. Взаємодомога, честь, залишатися самим собою, не боятися казати правду, продовжувати боротися", - сказано у ролику.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...