У конкурсі "Міні міс україночка 2020" перемогла 5-річна Аня: Як виглядає юна красуня (фото, відео)

У дитячому конкурсі краси під назвою "Міні міс україночка 2020" перемогла п'ятирічна ужгородка Ганна Кравченко. Дівчинці урочисто вручили корону на фіналі змагання в Києві, передають Патріоти України.

Як повідомляє телеканал М-студіо, дитина ходить в садок, але за її плечима вже кілька перемог у подібних конкурсах. На початку року дівчинка отримала титул "Міні Міс Ужгород 2020".

"Незважаючи на юний вік — 5 років, красуня не боїться сцени і камер. Каже, що любить позувати, танцювати, дефіле. Майже рік готувалися з мамою до конкурсу, репетирували, підбирали костюми, аксесуари, адже всі клопоти лягли на плечі батьків", - сказано в повідомленні.

Анна Кравченко стала переможницею дитячого конкурсу краси

Маленька красуня почала займатися дефіле, зараз відвідує модельну школу, вчиться позувати на фото. Аня брала участь в різних заходах, в основному фотоконкурсах.

Цілий рік корона пробуде у Ганни Кравченко, а вже на наступний конкурс юна красуня буде в журі і передасть її новій переможниці. У планах родини Кравченко - і надалі розвивати таланти дочки і брати участь у різних конкурсах.

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...