У ковідному госпіталі на околиці Львова вибухнув кисень для хворих, - Садовий

Швидка біля госпіталю

У Винниках під Львовом сталася НП із киснем в обласному військовому госпіталі, попередньо, – вибух під час заправляння, зазначають Патріоти України. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий у Facebook. Водночас директор департаменту охорони здоров'я ОДА Орест Чемерис повідомив "Суспільне Львів", що в госпіталі відбулася "поломка в кисневій системі". Про вибух чиновник не каже.

Усього в лікарні перебувало 60 осіб, які отримували кисневу терапію.

Військовий госпіталь у Винниках

"Кільком пацієнтам, які потребують штучної подачі кисню, необхідна термінова евакуація до інших медустанов. Серед пацієнтів є і важкі", – написав Садовий.

Скриншот

Згодом міський голова додав, що 30 пацієнтів (5 із них у реанімації) погодилася прийняти лікарня швидкої допомоги. 12 осіб везуть у 8-му лікарню.

Хворих госпіталізують в інші установи

Скриншот

Близько 00:35 21 листопада Садовий написав у соцмережі, що подачу кисню в госпіталі відновили.

Скриншот


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...