"У кожного має бути щось усередині": Євген Кошовий висловився на адресу Влада Ями, який втік до США

Український комік Євген Кошовий разом з акторами "Студії Квартал 95" під час повномасштабної війни активно займається волонтерством і влаштовує концерти для наших захисників. Це - його внесок у наближення перемоги України над країною-окупантом, передають Патріоти України.

Резонно, що у нього цікавляться думкою про тих чоловіків, які ще до війни не сходили з екранів і були дуже популярними, а зараз ховаються за кордоном.

Зокрема в інтерв'ю Олексію Суханову Кошовий розповів, що думає про Влада Яму - танцюрист покинув Україну досить давно, і його від'їзд викликав суспільний резонанс. Хореограф виїхав до США, де також займається волонтерством, проте в очах багатьох українців це його не реабілітує. Думка коміка про цю ситуацію виявилася вкрай філософською.

"Не спілкуємось. Ми спілкувалися до цього лише по роботі. Десь зустрічалися. На цьому наше спілкування закінчувалося. Тим паче зараз. Я не люблю засуджувати людей, я не суддя. У нас є Бог, всіх розсудить. У кожного має бути щось усередині, і він сам має для себе зрозуміти, зрадник він чи ні. Якщо він того не розуміє, ну, значить, така людина" - заявив Кошовий і зазначив, що повертатися таким артистам в Україну буде непросто.

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...