У кожного своя спеціалізація захисту Батьківщини: Під Каховкою місцеві роми вкрали у російських окупантів танк

Українці продовжують давати відсіч загарбникам всіма можливими способами.

Вже четвертий день триває війна в Україні, яку розпочала Російська Федерація. З 24 лютого Україна змушена давати відсіч російським окупантам і захищати свої землі.

Крім героїчної роботи ЗСУ, на допомогу приходять мирні жителі, в числі яких і роми. Останні сьогодні вночі, 27 лютого, вкрали у російських загарбників танк. А сталося це недалеко від Каховки, в селі Любимівка Херсонської області, зазначають Патріоти України.

"Херсонщина "жжот". У селі Любимівка цигани вкрали танк. Ще раз. Цигани. Танк. Вкрали. У росіян", - пишуть місцеві жителі.

Нагадаємо, на Чернігівщині мирні жителі зупинили ворожі танки ставши на їхньому шляху.

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...