У "кращих" традиціях скреп: Стало відомо, як у дитсадках "ЛНР" батькам "промивають мізки" (фото)

У дитсадках "ЛНР" батьків змусили пройти патріотичне анкетування з нагоди святкування 75-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив економіст, керівник приватного інвестиційного фонду на фондовому ринку США Володимир Компанієць, передають Патріоти України.

Анкета мала назву "Виховаємо юного громадянина". "Контроль за промиванням мізків у "ЛНР". На окупованих територіях у дитячих садочках проводять ось таке обов'язкове анкетування батьків", – написав Компанієць.

Так, батьки мали відповісти на наступні питання: "Чи читаєте ви з дитиною художні твори про Велику Вітчизняну війну?", "Чи слухаєте з дитиною пісні воєнних років?", "Чи є у вашій сім'ї ветерани Великої Вітчизняної війни, військовослужбовці, учасники бойових дій у гарячих точках?" та інші.

Інформація обурила користувачів соцмережі. "А зворотна сторона – така ж форма, тільки на сусідів. Ну щоб відразу доносити можна було", "Якщо це правда, то це жах", "Готують до побудови економічного хабу й створення інвестиційного буму", – написали в коментарях.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...