У "кращих традиціях" скреп: У Росії посеред міста спорудили новорічний крижаний "цвинтар" (фото)

У Нижньому Тагілі (Свердловська область РФ) для дітей на центральній площі міста влаштували крижане містечко, яке нагадує цвинтар. Про інцидент написав журналіст Єгор Бичков на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Тагільчани настільки суворі, що стилізують головний льодове містечко на центральній площі під кладовище", - підписав Бичков фотознімки.

На фото видно, як на міській площі по всьому її периметру розміщені великі прозорі льодові брили. які дійсно нагадують гранітні надгробки на кладовищі. У мережі вже жартують, що цьогорічне містечко, мабуть, будувала ритуальна служба. Однак, роботи виконало ВАТ "Парад", яке належить бізнесмену Андрію Зайцеву. Міському бюджету крижане містечко обійшлося у 12 млн рублів (4 млн 573 тис гривень - ред.).

Тим часом мер Нижнього Тагілу Владислав Пінаєв заявив, що Театральна площа цього року оформлена в космічному стилі і на льодових брилах, які містяни назвали надгробками, - 12 знаків зодіаку.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...