У Кропивницькому знайшли обезголовлене тіло

На вигляд загиблому 40-50 років.

В одному з районів Кропивницького (колишній Кіровоград - ред.) поліцейські виявили тіло людини, убитої з особливою жорстокістю. Про це повідомляє місцеве видання CBN, передають Патріоти України.

Співробітники поліції виявили вбитого чоловіка в стозі сіна. У нього була відрубана голова. Зараз поліцейські опитують людей, щоб з'ясувати причини загибелі цієї людини. Вдалося з'ясувати, що на момент смерті даному громадянинові було від 40 до 50 років. Поки що залишається невідомо, з ким він міг перебувати в момент скоєння злочину.

«На місці, де знайшли труп, голови не було. Поліцейські опитували людей і показували фото чоловіка без голови, можливо, хтось впізнає по одягу», – розповідають місцеві жителі.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...