У Кривому Розі чоловіки на позашляховику влаштували стрілянину у дворі багатоповерхівки (відео)

Увечері в суботу, 18 лютого, на вулиці Соборності у місті Кривому Розі Дніпропетровської області сталася стрілянина в дворі багатоквартирного будинку. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, публікуючи відео з камер спостереження, передають Патріоти України.

На відео добре чутно звуки пострілів. Попередньо відомо, що компанія чоловіків на позашляховику щось не поділила з водієм іншої автівки.

Озброєні молодики відкрили вогонь з помпової рушниці та травматичного пістолета. Інформації про поcтраждалих внаслідок цього інциденту немає. На місце стрілянини викликали поліцейських.

За повідомленням Telegram-каналів, після оголошеного в місті плану “Перехоплення” стрільців було затримано.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...