Вибух пролунав о 5-й ранку: У Кривому Розі невідомий вистрілив у багатоповерхівку з гранатомета (фото)

Сьогодні зранку, 25 січня, у Кривому Розі стався вибух. Як виявилося, причиною тому став постріл із гранатомета в багатоповерхівку. Про це повідомляє «Перший Криворізький», передають Патріоти України.

«25 січня, приблизно о 5:00, в Тернівському районі Кривого Рогу мешканці багатоповерхового будинку прокинулись від вибуху», – пише видання з посиланням на очевидців.

За попередньою інформацією, як зазначають журналісти, невідомий чоловік вистрелив у будинок з ручного протитанкового гранатомета. Пошкоджено вікна та шибки у трьох квартирах. В квартирі, в яку вистрілили з РПГ була жінка та двоє маленьких дітей. За попередньою інформацією, ніхто з людей не постраждав. «На той момент у квартирі перебувала молода жінка з маленькою дитиною, хлопчиком від року», – йдеться в статті. На місці працюють правоохоронці.

"Це дно": "Ліга сміху" оскандалилася жартом про потопельників у Тисі, українці обурені

понеділок, 20 травень 2024, 6:38

Українські коміки знову опинилися у центрі скандалу. Цього разу оскандалилися гумористи "Ліги сміху". Вони пожартували про ухилянтів у Тисі. Так, у скандальному виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступне: «Я тону у ...

Посилення мобілізації в Україні: Ось кому з жінок потрібно сходити у ТЦК після вступу в силу нового закону 18 травня

понеділок, 20 травень 2024, 6:24

18 травня в Україні набрав чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним військовозобов’язані мають 60 днів на те, щоб оновити дані у ТЦК. Оновити свої військово-облікові дані або встати на облік з 18 травня мають жінки, які мають медичну та фарма...