У водія стався напад епілепсії: У Кривому Розі вантажівка влетіла в гіпермаркет, є постраждалі (фото)

У Кривому Розі вантажівка "Мерседес" протаранила припаркований автомобіль і влетіла в будівлю торгового центру. Про це повідомляється у Telegram-каналі блогера Олега Єрмолинського, який опублікував фото з місця подій, передають Патріоти України.

"Для співробітників і відвідувачів "Ашана" ранок почався не з кави. За попередньою інформацією, у водія стався напад епілепсії. Разом з ним в салоні знаходилися двоє вантажників. Всі три людини з автомобіля госпіталізовані в Тисячки", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє "Перший Криворізький", інцидент стався вранці на площі 30-річчя Перемоги. Водієві стало погано за кермом – він зачепив своїх колег і припаркований на стоянці автомобіль Skoda, а потім в'їхав у вітрину гіпермаркету.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...