У Кривому Розі викрили наркокартель злочинної організації Двадцятівські (відео)

Понад 1200 правоохоронців провели масштабну спецоперацію та затримали учасників злочинної організації Двадцятівські. Ринок збуту її наркотиків охоплював майже всі регіони України, а прибуток становив мільйон доларів щомісяця. Про це повідомляє Нацполіція та Офіс Генпрокуратура, передають Патріоти України.

У поліції розповіли, що упродовж року проводилося документування наркокартелю. Оперативні розробки проводилися в суворій таємниці, а про дату, час і місце проведення спецоперації знало обмежену кількість правоохоронців.

В результаті поліцейські задокументували протиправну діяльність учасників наркокартелю, встановили місця виготовлення наркотиків та простежили способи та канали їх збуту.

Організаторами називають трьох мешканців Кривого Рогу, які мають зв'язки у кримінальному середовищі. За даними слідства, вони мали підтримку кількох медіаресурсів, через які поширили помилкові матеріали про правоохоронців, які документують наркогрупи в Дніпропетровській області.

Мережа наркокартелю складалася з трьох злочинних організацій та шести організованих груп. Організатори ретельно підбирали «персонал»: перевагу віддавали людям з хорошими фізичними даними та зв'язками в наркобізнесі.

При цьому представники відокремлених ланок майже не контактували один з одним, тому окремо затримані не мали інформації про діяльність всього наркокартеля.

"Військо потребує людей": Жорін заявив про необхідність "негативної мотивації" для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 8:50

Наразі немає можливості мотивувати українців йти до війська лише заохоченнями. Адже зараз на кону - майбутнє всієї держави та нації. Таку думку висловив екскомандир "Азову", заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін. "Я багато пишу про мобілізацію, тому ...

Одні проблеми! Доглядальниця для собак назвала чотири "найкошмарніші" породи

четвер, 9 травень 2024, 7:56

Жінка, яка вигулює собак, назвала чотири найгірших породи, з якими їй доводилося мати справу. Як пише Mirror, таким досвідом вона поділилася на Reddit. "Я працюю нянею для тварин, і чотири собаки, за якими я доглядаю, просто кошмар - я б ніколи не стал...