У Кривому Розі залізничники розпочали "італійський страйк"

Серед головних вимог робітників до керівництва "Укрзалізниці" – 25%-не підвищення заробітної плати та ремонт застарілого рухомого складу.

Залізничники Криворізького локомотивного депо 29 вересня розпочали акцію протесту. Про це розповів голова первинної профспілкової організації Вільної профспілки залізничників України Криворізького депо В’ячеслав Федоренко, передають Патріоти України.

"Працівники заявили, що створилась ситуація, яка загрожує безпеці руху й охороні праці. Локомотивні бригади депо не приймають локомотиви в експлуатацію, виявляють технічні несправності локомотивів та вагонів, якими перевозять вантажі. Рухомий склад потребує ремонту, як того вимагає інструкція з охорони праці. Мета цієї акції – донести до громадськості та роботодавця, що з нашими правами треба рахуватись, та згуртувати колектив для подальшої боротьби за наші права", - сказав В’ячеслав Федоренко.

Ще 17 вересня представники профспілки локомотивного депо у відкритому зверненні заявили про порушення трудового законодавства щодо оплати праці, умов праці та пенсійного забезпечення. Вони визначили термін - до 29 вересня, коли мають бути виконані їхні вимоги щодо оплати праці й покращення умов роботи. Серед головних вимог робітників до керівництва "Укрзалізниці" – 25%-не підвищення заробітної плати та ремонт застарілого рухомого складу.

Робітники депо оголосили так званий "італійський страйк", який передбачає ретельне й прискіпливе, до дрібниць, дотримання працівниками усіх посадових інструкцій.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...