"У кулуарах з'являються думки": ЗМІ дізналися, чи може Ребров залишити збірну України

Італійський фахівець Андреа Мальдера міг би змінити Сергія Реброва на посаді головного тренера збірної України з футболу після невдалого виступу команди на чемпіонаті Євро-2024. Подібні розмови нібито почали з'являтися у керівництві національної асоціації, передають Патріоти України.

Про це розповів відомий журналіст Ігор Бурбас в ефірі свого YouTube-каналу BurBuzz, посилаючись на власні джерела. За його словами, у разі звільнення Реброва вже зараз Українській асоціації футболу (УАФ) доведеться виплатити неустойку лише за час до кінця року, а не за весь розрахунковий час контракту.

"У кулуарах з'являються думки повернути Мальдеру. Можливо, щоб він став головним тренером збірної. Я не хочу бути адвокатом Реброва, але рік тому він зробив сильний крок. Коли із солідного контракту в Еміратах пішов працювати за менші гроші до збірної. Зараз за ним стоїть черга клубів із ОАЕ, Саудівської Аравії. Без роботи він точно не залишиться. Чи буде наша збірна з найкращим тренером – це для мене відкрите питання", – сказав Буобас.

Відрубали палець і пробили голову: у Кракові група поляків жорстоко побила юнака із України

вівторок, 16 липень 2024, 10:35

У Кракові на місцевій водоймі група поляків напала із мачете та сльозогінним газом на 17-річного українця і жорстокого його побила. Хлопцю відрубали палець і пробили голову. Про це повідомляє yavp.pl. За повідомленням, напад стався ввечері, 10 липня. 1...

Українці активно відкривають нові ФОПи: в яких сферах найбільше

вівторок, 16 липень 2024, 10:02

За останні 12 місяців кількість зареєстрованих ФОП в Україні зросла на 11,4%, досягнувши 1 665 907, найбільше зростання спостерігається у Київській, Волинській та Рівненській областях. Популярними сферами залишаються комп'ютерне програмування, роздрібн...