У квартирі чули крики дітей: У Кривому Розі пролунав вибух у багатоповерхівці (фото, відео)

17 вересня в одному із житлових будинків Кривого Рогу на вулиці Мухіна пролунав вибух. Про це повідомляє місцеве видання "Перший міський", передають Патріоти України.

Приблизно о 10:15 до рятувальників надійшло повідомлення про вибух в дев'ятиповерхівці. Заявниця розповіла, що пролунав вибух у будинку, в якому вона проживає. Жінка також розповіла про крики дітей, які знаходяться на одному з балконів.

Зазначається, що у приміщенні, де стався вибух у цей час знаходилось троє дітей та літній чоловік. Рятувальники передали їх медикам. Про причини вибуху поки не повідомляється.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...