У квартирі встановив дибу: У Франції заарештовано садиста, який понад 10 років піддавав дружину витонченим знущанням

У місті Форбак на північному сході Франції заарештували 55-річного громадянина Німеччини. Його звинувачують у витончених знущаннях над дружиною, які тривали з 2011 року. Поліція виявила 53-річну дружину бузувіра оголеною, виснаженою і з переламаними кістками обох ніг, а також пальців на руках, передають Патріоти України.

Жінка тепер перебуває в лікарні. Їй вкрай необхідна допомога цілої низки медичних фахівців, включно з психіатром. Форбак розташований у Лотарингії недалеко від кордону з Німеччиною. Тут традиційно проживає багато німців. Багато з них мають подвійне громадянство.

Підозрюваний поки що відмовляється співпрацювати з поліцією. Французькі ЗМІ повідомляють, що у квартирі, де проживало подружжя, знайдено справжню дибу. Садист використовував її для тортур. Він поголив голову дружини.

Видання Le Républicain Lorrain повідомляє, що в неділю, 6 серпня, жінка дивом змогла отримати доступ до телефону і зателефонувала в поліцію Вісбадена (місто в Німеччині). Там негайно зв'язалися з французькими колегами. Рано вранці 7 серпня поліція Форбака заарештувала підозрюваного.

Повідомляють також, що садист вів щоденник. У звичайний записник він регулярно заносив усі свої дії щодо дружини, відзначаючи дні та час, коли давав їй їжу.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...