У Києві біля метро утворилося звалище (фото)

Стихійна торгівля на станції метро "Харківська" чомусь просто процвітає.

У Києві біля метро "Харківська" утворилося справжнє звалище. Купи сміття залишили після себе продавці, які незаконно тут торгували. У результаті вхід в підземний перехід майже заблоковано через картонні ящики з-під овочів і фруктів. Про це кричущий випадок повідомили на сторінці "Дарниця Live" в Facebook, передають Патріоти України.

"Подарунки від стихійної торгівлі на метро "Харківська", - підписали фотографію в мережі. Судячи по фото, на вулиці знаходиться і невелика урна, але її обсяг занадто малий, щоб вмістити сміття.

В коментарях українці зазначили, що якщо торговці стоять тут кожен день, значить комусь це вигідно і хтось отримує від них гроші. Також люди зійшлися в думці, що вечорами біля станції метро постійно така ситуація.

  • Якщо вони там стоять і їх ніхто не чіпає, то комусь вони сплачують за це (башляють). Ось чому там і на другій стороні м. Харківської завжди такий срач.
  • Так, станція метро одна з самих "ядовитих." Якщо не влада може навести порядок навіть тут - що говорити про решту країни.
  • Тут по ходу всіх все влаштовує!!! Біомаса!
  • Кожний вечір таке.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...