У Києві чоловік обдурив таксиста на 22 тис. грн., а далі щось пішло не так

У Києві до 1 року позбавлення волі засудили чоловіка, який майже на 22 тис. грн обдурив таксиста. Також засуджений повинен компенсувати потерпілому матеріальні збитки. Про це йдеться у вироку Дніпровського районного суду м. Києва, передають Патріоти України.

За даними суду, підозрюваний познайомився з потерпілим у березні 2023 року. Таксист тоді допоміг незнайомцю подобово орендувати квартиру.

Після цього новий знайомий запропонував йому оптом придбати 100 штук електронних цигарок за 5200 грн. Таксист перерахував новому знайомому ці кошти. Того ж дня шахрай "продав" таксисту ігрову консоль за 11 тис. грн. Наступного дня підозрюваний зателефонував потерпілому та сказав, що за цей товар потрібно доплатити ще 5500 грн і таксист перекинув йому ці кошти. Коли потерпілий так і не отримав товару, він звернувся до поліції.

На суді підозрюваний провину визнав та розкаявся. Він повідомив, що дійсно взяв у потерпілого 21700 грн, проте ніякого товару йому не доправив.

Суд визнав чоловіка винним за ч. 2 ст. 190 КК України та засудив до 1 року позбавлення волі. Також чоловік повинен повернути потерпілому 21700 грн.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...