У Києві чоловік пограбував посеред вулиці восьмирічного хлопчика, але далі в нього почалися "проблеми" (фото, відео)

У Києві чоловік пограбував восьмирічного хлопчика. Про це повідомила поліція Києва, передають Патріоти України.

"До чергової частини Дарницького управління поліції звернулася місцева мешканка із заявою про пограбування. Жінка повідомила, що невідомий силою відібрав смартфон у її малолітнього сина. На місце направили слідчо-оперативну групу та працівників кримінальної поліції районного управління", – йдеться у повідомленні.

На місці події правоохоронці встановили, що вдень, коли хлопчик повертався зі школи невідомий вихопив у нього з рук телефон та втік.

Начальник кримінальної поліції Дарницького управління поліції Олександр Пак повідомив, що під час комплексу розшукових заходів, протягом декількох годин, оперативники підрозділу затримали підозрюваного.

"Ним виявився 38-річний киянин, якій раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Ми вилучили у підозрюваного речові докази, у тому числі мобільний телефон, та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", – розповів Пак.

Слідчі Дарницького управління поліції повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. За вчинене чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

"Наразі слідчі скерували до районного суду клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а ми перевіряємо його на ймовірну причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень на території столиці", – додав начальник кримінальної поліції.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...