У Києві чоловік попросив у перехожих цигарку і ледь не помер від удару по голові (відео)

У Києві чоловік на вулиці попросив у групи молодиків цигарку внаслідок чого ледве не помер від удару по голові. Про це постраждалий Олексій Остаповський розповів на власному YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Він повідомив, що інцидент стався 2 жовтня близько п'ятої ранку, коли він після відпочинку в караоке разом з колегами підійшов до компанії незнайомих молодиків, щоб попросити цигарку.

"Я підійшов до хлопців, які стояли в 20 метрах (...), щоб попросити сигарету. Минула хвилина - моя команда повертається, а я вже лежу на асфальті непритомний. Вони біжать до мене, питають, що сталося, а ті кажуть: "Та він п'яний, підійшов, спіткнувся, ми навіть його не чіпали", - розповідає потерпілий.

Водночас на відеозаписі з камери спостереження видно, як один із чотирьох молодиків штовхає потерпілого, а коли той відповідає - отримує ззаду удар по голові, від якого вже непритомний падає на асфальт.

"У моїй голові виникла гематома, через яку я міг залишити цей світ. Мене доставили до лікарні, зробили трепанацію черепа, видалили гематому, і я близько десяти годин лежав у реанімації, а потім два тижні лежав у лікарні під наглядом лікарів. Зараз всі функції тіла, мозку працюють справно, однак у голові немає частини черепа", - каже Остаповський.

Через місяць чоловікові вставлять у голову пластину. "Також із наслідків - щодня у мене страшенно болить голова, аж до крику. І щонайменше пів року я не зможу сідати за кермо, літати, займатися спортом. І, фактично, зараз я став неповноцінною людиною", - продовжує киянин.

Він заявляє, що молодик, який завдав йому удару ззаду, є п'ятикратним чемпіоном України з карате, який зараз нібито працює у комітеті Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності. За словами Остаповського, нападник намагається чинити вплив на слідство, щоб уникнути покарання.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...