У Києві чоловік розбив вікно чужої автівки та заночував всередині

У Києві завдяки зверненню небайдужого громадянина затримали чоловіка, який перебував у розшуку. До цього поліцейські отримали повідомлення про чоловіка без ознак життя, що лежить в автомобілі на вулиці Композитора Лятошинського. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва, передають Патріоти України.

Інспектори оперативно прибули на місце події, де їх очікувала особа, яка подала заяву. Він розповів, що проходив повз авто марки Seat і помітив, що в автомобілі розбите вікно, а в середині салону знаходиться чоловік. Заявник намагався розбудити цю особу, але той не подавав жодних ознак життя. Правоохоронці оглянули автомобіль та чоловіка, який перебував всередині. На щастя, патрульні швидко привели громадянина до тями. Як з'ясувалося, він просто міцно заснув, а скло розбив, щоб потрапити до чужого авто та переночувати.

Під час розмови з людиною патрульні помітили в ньому виражені ознаки наркотичного сп’яніння та встановили, що ця особа перебуває в розшуку, оголошеному Печерським районним управлінням поліції через скоєння наркозлочину. Поліцейські затримали порушника, сповістили ініціаторів розшуку та викликали на місці подій слідчо-оперативну групу для подальшого розслідування всіх елементів цього інциденту.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...