У Києві дві матері розбещували своїх дочок і змушували їх зніматися в порно (фото)

У Києві викрили двох жінок, які розбещували своїх дочок та виготовляли порнографічну продукцію з їхньою участю. Відзняті фото та відео підозрювані розповсюджували в інтернеті задля отримання прибутків. Про це повідомили в пресслужбі Офісу генерального прокурора України. Там зазначили, що за один порноматеріал жінки отримували до двох тисяч гривень, передають Патріоти України.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що двоє не пов’язаних між собою жінок упродовж 3-4 років організовували фото- та відеознімання своїх дітей 6 та 9 років задля виготовлення матеріалів, що містять зображення відвертої сексуальної поведінки та є дитячою порнографією", – розповіли в пресслужбі.

Як зазначили правоохоронці, зловмисниці збували порнографічну продукцію через мережу інтернет невстановленим особам, за що отримували прибуток. За один матеріал жінки отримували до 2 тис. грн.

Під час обшуків за місцями проживання підозрюваних на мобільних телефонах та комп’ютерах правоохоронці виявили фото та відео за участю малолітніх дівчаток.

Наразі їх затримали. Щодо однієї з підозрюваних суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави, щодо іншої – готується аналогічне клопотання.

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...